Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stokvis City Cat N3: Goedkope vouwfiets

Stokvis City Cat N3: Goedkope vouwfiets


Ben je op zoek naar een goedkope vouwfiets? Bijvoorbeeld om van de trein naar kantoor of school te fietsen? Kijk dan eens naar de Stokvis City Cat, een complete vouwfiets tegen een spotprijs.

De adviesprijs van de Stokvis City Cat N3 bedraagt 399 euro, maar op het moment van schrijven is deze online voor slchts 229 euro te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Stokvis fietsen voor de laagste actuele prijs van deze en andere goedkope vouwfietsen.

Want een vouwfiets is handig, maar je wilt er natuurlijk ook niet vele honderden euro's aan uitgeven. Vooral niet als je hem alleen voor korte ritjes in de stad gebruikt. Bijvoorbeeld van station naar werk, of van station naar school. Of als je de vouwfiets bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, zodat je dan goed vervoer op de camping hebt.



De goedkope Stokvis City Cat is dan een ideale vouwfiets. Je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten, maar je hebt toch een goede vouwfiets die makkelijk weg te bergen en makkelijk mee te nemen is.

De Stokvis City Cat N3 is bovendien een verbazend uitgebreide vouwfiets gezien zijn lage prijs. Zoals de naam N3 al aangeeft beschikt de goedkope vouwfiets over 3 Shimano Nexus versnellingen. En verder een handrem (V-brake), een terugtraprem, een comfortabel Testek zadel en een licht maar sterk Hi-Tensile fietsframe.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen wat de laagste prijs nu is van deze goedkope vouwfiets van het Nederlandse fietsmerk Stokvis. In dat overzicht staan nog meer interessante goedkope vouwfietsen.

Zie ook: vouwfiets tips
-->