Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » New Looxs Livio fietstassen

New Looxs Livio fietstassen


New Looxs, het bekende merk voor een hippe fietstas, heeft voor 2016 een nieuwe Livio lijn van fietstassen uitgebracht.


De New Looxs Livio fietstassen zijn modieus en elegant. Precies zoals we dat van New Looxs gewend zijn. Er kan gekozen worden uit drie modellen. Deze zijn te koop bij de beste winkels om een fietstas te kopen.

New Looxs Livio Shopper Eclypse

Het eerste model is de Shopper Eclypse, een stevige fietstas die ook als boodschappentas dienst kan doen. De New Looxs Livio Shopper Eclypse is dusdanig hoog dat flessen er staande in passen, handig! Er is een handig voorvak voor kleine boodschapjes en de haken zijn netjes weggewerkt zodat je er in de winkel geen last van hebt.New Looxs Livio Mondi Joy Single

De Mondi Joy Single is een enkele fiettas van waterdicht polyester en een vormgeving waarbij je geen last hebt van inlopend regenwater.. Deze New Looxs fietstas beschikt over lekker veel vakken en een afneembare schouderband. Je kunt de New Looxs Livio Mondi Joy Single dus ook als fietstas gebruiken.

New Looxs Livio Mondi Joy Double

Dit is een dubbele versie van de Mondi Joy Single. De Mondi Joy Double heeft dubbel zo veel ruimte. Maar deze fietstas is er niet voor gemaakt om los van de fiets te gebruiken.


Kijk bij bovenstaande winkels voor alle prijzen en meer informatie over de New Looxs fiettassen.
-->