Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle CityZen. Speed pedelec van het jaar

Gazelle CityZen. Speed pedelec van het jaar


De rijwiel-vakhandel heeft de Gazelle CityZen Speed uitgeroepen tot de beste speed pedelec van 2016. Deze Gazelle elektrische fiets kreeg de titel Speed E-Bike van het Jaar 2016.


Let op! 
Dit is een fietstest uit 2016. Kijk bij de beste fietsen test voor actuele fiets testen.

Wat is een speed pedelec?

Een speed pedelec is een elektrische fiets waarbij je niet hoeft te trappen om de motor te activeren zoals bij een gewone elektrische fiets. Met een speed pedelec kun je dus rijden terwijl je je voeten stil houdt zoals bij een brommer. De speed pedelec is een moderne variant op de oude snorfiets en Sparta Met. Het is een uitstekende fiets voor bijvoorbeeld forenzen die de nodige kilometers moeten afleggen om op hun werk of school te komen.


Gazelle CityZen Speed: De beste speed pedelec van 2016

De Gazelle CityZen Speed is een aangenaam geprijsde speed pedelec met een krachtige Bosch Performance Line middenmotor. Dankzij deze laag geplaatste middenmotor heeft de speed pedelec fiets een heel goede wendbaarheid en wegligging.

Met de hydraulische Magura MT4e schijfremmen is het uitstekend remmen en geveerde voorvork zorgt voor veel comfort tijdens het fietsen. De Gazelle CityZen Speed is voorzien van een remlicht, kentekenplaatverlichting en een achteruitkijkspiegel zodat hij voldoet aan alle wettelijke bepalingen.

Gazelle City Zen Speed met korting aanschaffen

De Gazelle CityZen Speed heeft een adviesprijs van 3.099 euro maar is via internet bij de beste online winkels voor een Gazelle fiets aanmerkelijk goedkoper te koop.

Zie ook: Meer speed pedelecs
-->