Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Quip fiets van het jaar 2016

Batavus Quip fiets van het jaar 2016


Op de Tweewieler Retail Trends is de fiets van het jaar 2016 bekend gemaakt. De vakjury koos voor de Batavus Quip, een stadsfiets waarbij heel veel aandacht aan het design is besteed.


Zo beschikt de Batavus Quip over hoge velgen in trendy kleuren en over een onderbroken zitbuis die de fiets een stoer uiterlijk geeft. Zoals het een trendy fiets betaamt beschikt de Batavus Quip over een voordrager, maar ook dit is geen standaard drager maar een een veel smallere voordrager. Dat is niet alleen mooi maar ook praktisch. De Batavus Quip past daardoor namelijk veel beter in een fietsenrek. Veel beter dan andere fietsen met een voordrager. Overigens is de drager heel eenvoudig te verbreden als een fietsmand of fietskrat daar om vraagt.

Ook kenmerkend voor de trendy Batavus Quip fiets is het plaatje met een uniek serienummer. Dit moet de Batavus Quip minder interessant voor fietsendieven maken.

Maar de jury koos de Batavus Quip niet alleen om zijn uiterlijk als fiets van het jaar. Ook de fietsprestaties van deze hippe stadsfiets zijn prettig en toegankelijk.

Online veel goedkoper te koop

De adviesprijs van de Batavus Quip is 599 euro, maar deze fiets is veel goedkope online te koop bij de aanbiedingen van Batavus fietsen.
-->