Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 5x goedkope hybride fiets onder de 350 euro

5x goedkope hybride fiets onder de 350 euro


Fietsen die echt bedoeld zijn voor dagelijks gebruik, zoals woon-werk verkeer of het vervoeren van boodschappen noemen we stadsfietsen. En voor het beoefenen van de wielersport heb je een racefiets. Een hybride fiets (ook wel toerfiets of tourfiets genoemd) is een tussenvorm. Zie het als een lichte comfortabele stadsfiets met veel versnellingen. Ideaal voor het maken van fietstochten.


Een hybride fiets (toerfiets, tourfiets) is een sportieve fiets waarop je  een lange fietstocht in het weekend kunt maken en doordeweeks kunt gebruiken om naar werk of school te gaan en om te gebruiken als je boodschappen gaat doen. Een ideale allrounder.

Hieronder vind je enkele goedkope hybride fietsen (onder de 350 euro). Al deze hybrides zijn alleen online te koop tegen deze superlage prijzen. De prijzen kunnen sinds het schrijven van dit artikel veranderd zijn.


Trekking Alivio 

Het herenmodel van de Trekking Alivio kost bij MatraBike 349 euro. Voor de Trekking Alivio damesfiets hoef je zelfs maar 299 euro neer te tellen. Toch is dit een echte toer-hybride. Deze goede maar goedkope hybride fiets beschikt over een licht aluminium frame en 24 versnellingen (Shimano Alivio) voor sportieve prestaties, maar ook over een stevige bagagedrager voor een fietstas en de boodschappen. Ook aan luxe als een naafdynamo, Solid Grip handvatten en een verstelbare stuurpen is gedacht.



Matra Competition 21V

21 versnellingen van Shimano heeft de Matra Competition, V-braken en een comfortabel verende voorvork voor extra fietscomfort. En toch betaal je voor deze heel complete fiets bij MatraBike maar 349 euro. De Matra Competition 21V is er te koop als damesfiets en als herenfiets.


Stokvis Elise

Extreem goedkoop is de Stokvis Elise. Voor deze oer-Hollandse hybride fiets betaal je maar 249 euro. De Stokvis Elise is echter alleen als damesfiets beschikbaar. Je hebt dan echter wel een mooie sportieve damesfiets met 7 versnellingen (Shimano Tourney), een verende voorvork en een stevige bagagedrager met snelbinders. Kortom een geweldige allround damesfiets tegen een superlage prijs.


Cross Areal Eco

Nog zo'n super-goedkope hybride fiets is de Cross Areal Eco (259 euro). Ook deze is alleen in damesmodel verkrijgbaar. Met 21 Shimano versnellingen met draaigrepen en een lichtgewicht frame is dit een zeer sportieve fiets. Maar ook beschikt de Cross Areal Eco over verlichting, een bagagedrager, spatborden, V-brakes en dubbelwandige aluminium velgen. Het is dus ook een sterke fiets, geschikt voor zowel dagelijks gebruik als lange fietstochten.

Ferrini Beverly 7V

Voor 349 euro te koop als damesfiets en herenfiets in diverse kleurstellingen. Een sportieve stijlvolle hybride fiets voor heel weinig geld. Zoals de naam al aangeeft beschikt de Ferrini Beverly 7V over 7 versnellingen (Shimano Tourney). Dat wordt gecomplementeerd met een licht aluminium frame, dubbelwandige aluminium velgen, veilige V-brakes, Solid Grip handvatten en batterijverlichting. Veel voor weinig!



Kijk bij Matra Bike voor meer informatie en meer goede goedkope fietsen.

Zie ook: Meer tips hybride fietsen
-->