Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Drie goedkope elektrische fietsen onder de 1.000 euro

Drie goedkope elektrische fietsen onder de 1.000 euro


Voor een elektrische fiets hoef je echt geen duizenden euro's te betalen. Wij kijken hier naar drie elektrische fietsen (e-bikes) onder de 1.000 euro.

Alle drie deze elektrische fietsen zijn exclusief online te koop bij Matra Bike. En worden gratis op afspraak rijklaar thuisbezorgd. Bij de goede goedkope fietswinkels online vind je nog meer mooie elektrische fietsen onder de 1.000 euro.

Alle prijzen zijn per februari 2016 en kunnen veranderen.

Cross E-Trendy City N3

De  De Cross E-Trendy City N3 is bij de ANWB Fietstest uitgeroepen tot de elektrische fiets met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Dat is niet verwonderlijk, vooral niet nu de prijs bij Matra Bike gedaald is van 1.899 euro naar 899 euro! Een sensationeel lage prijs voor een complete e-bike als dit.Want deze elektrische fiets met een krachtige 250W motor en 8Ah accu is voorzien van een veilige dichte kettingkast, een Shimano Nexus Schakelsysteem met 3 versnellingen, een remsysteem met zowel een V-brake als een rollerbrake (ook beide van Shimano), een verende voorvork en nog veel meer luxe. En dat voor nog geen 900 euro!

Cross E-Cruiser

Maar het kan nog goedkoper. De Cross E-Cruiser is een e-bike die door Matra Bike voor 799 euro wordt aangeboden (adviesprijs 1.699). De Cross E-Cruiser is een hippe combi van een sportieve fiets en een elektrische fiets. Door zijn coole uiterlijk is deze elektrische cruiser vooral bij jongens erg populair. Een ideale fiets om lange afstanden naar school mee te overbruggen. Ook al staat er een stevige tegenwind.De Cross E-Cruiser heeft een 250W motor en een 11 Ah accu. Maar ook 7 versnellingen (Shimano Altus), een naafdynamo en mechanische schijfremmen. Ongelofelijk voor deze prijs!

Cross E-City Urban N7

Een andere mooie elektrische fiets met 7 versnellingen is de Cross E-City Urban. Officieel een elektrische stadsfiets maar zijn 4 keuzes in elektrische ondersteuning, 7 versnellingen en hoge rijcomfort maken deze e-bike heel geschikt voor langere fietstochten.


Het is een luxe elektrische fiets met een comfortabel Selle Royal zadel, ergonomische handvatten, voorvering en naafversnellingen.

Kijk voor deze en nog veel meer elektrische fietsen onder de 1.000 euro bij de bovenstaande aanbevolen online fietsenwinkels.
-->