Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Afterpay winkels: Fiets achteraf betalen

Afterpay winkels: Fiets achteraf betalen


Een nieuwe fiets is een behoorlijk uitgave. Daarom zijn veel mensen een beetje huiverig hem online te bestellen. Dan moeten ze hem immers vooraf betalen. Maar dat hoeft dus helemaal niet! Er zijn winkels waarbij achteraf betalen via acceptgiro, Afterpay of Klarna Factuur ook mogelijk is.


Kijk maar bij Fietsen achteraf betalen voor de online fietsenwinkels waar dat mogelijk is. Hieronder kun je lezen hoe het werkt.

Klarna en Afterpay zijn organisaties die de facturering en de incasso uit handen nemen van de winkel. Je bestelt bij een Afterpay winkel op de normale manier de fiets, maar je geeft als betaalwijze Klarna Factuur of Afterpay op. Je hoeft dan niet te betalen, maar krijgt de fiets toch geleverd. Kort na de levering (meestal na een paar dagen) ontvang je dan via e-mail de rekening. Je hebt dan twee maanden de tijd om deze te betalen.

Voor mensen die huiverig zijn om via internet vooruit te betalen zijn deze Klarna winkels en Afterpay winkels ideaal. Ze hoeven dan pas te betalen als ze zeker weten dat de levering helemaal in orde is en dat er niets geretourneerd hoeft te worden.
-->