Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Koga WorldTraveller S

Koga WorldTraveller S


Het Nederlandse fietsmerk Koga levert met de Koga WorldTraveller een populaire trekking fiets. Met de Koga WorldTraveller S brengen ze een speciale versie uit die alleen op bestelling gemaakt wordt.

De S in Koga WorldTraveller S staat voor Signature. Dat geeft aan dat de Koga WorldTraveller S deel uitmaakt van de exclusieve Koga Signature serie. Alle Koga Signature fietsen worden in Heerenveen met de hand gebouwd door één gecertificeerde vakman. Op de Signature fietsen zit dan ook een levertijd van 3 a 4 weken. Je kunt deze met de hand gemaakte exclusieve fietsen personaliseren met je eigen naam of andere tekst.

De Koga WorldTraveller S is leverbaar als herenfiets en als unisex-model. De trekking fiets beschikt over een Rohloff-versnellingsnaaf van topkwaliteit. De excentrisch bottom bracket wordt met een riem of ketting op spanning gebracht. De koper kan kiezen tussen velgremmen en schijfremmen. Verder is de fiets heel basic, geen overbodige onderdelen.Basis voor deze exclusieve tourer fiets is de Koa Traveller TR28. Het is dan ook een alleskunner. Door zijn oversized buizen wordt deze toerfiets alleen maar stabieler als je hem met meer bagage bepakt.


-->