Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant toerfietsen

Giant toerfietsen


Giant is een sportief merk fietsen. Ze hebben onder andere een eigen succesvolle professionele wielerploeg met onder andere Marcel Kittel, John Degenkolb, Tom Dumulin, Tom Veelers en Lars van der Haar. Ze maken ook sportieve fietsen die zowel voor recratief als dagelijks gebruik zeer geschikt zijn. We kijken hier naar deze Giant toerfietsen.


Kijk bij de beste aanbieders van Giant fietsen voor alle prijzen en specificaties van onderstaande Giant toerfietsen (en andere modellen).

Giant Aspiro

De eerste serie Giant toerfietsen is de Giant Aspiro serie. De Aspiro is een moderne lichte fiets die zowel voor dames als heren beschikbaar is. De serie bestaat uit de Giant Aspiro RS1 en de RS2. De Aspiro beschikt over een lichtgewicht aluminium frame met derailleurversnellingen. Het is een prachtig ontworpen en afgewerkte toerfiets. Neem bijvoorbeeld de fluid formed buizen, de mooie lasnaden en de geïntegreerde verlichting. Alle onderdelen zijn ook nog eens van hoge kwaliteit zoals de monoshock verende voorvork.

Giant Argento

De Argento is een voordelige maar goede Giant toerfiets met 27 versnellingen (derailleur), rollerbrakes en een verende voorvork en zadelpen. De derailleur is een Shimano Altus en de fiets zelf is van licht aluminium. Deze trapt lichte en is ideaal voor lange fietstochten maar ook voor een boodschapje of woon/werk/school verkeer. Deze fietsen worden niet voor niets ook hybrides genoemd, het is een mix van een stadsfiets en een sportfiets.

Giant Aero

De Giant Aero is er als CS (stadsfiets) en als Giant Aero RS (toerfiets). De RS is er op zijn beurt weer (zoals meerdere Giant fietsen) in de RS1 en een RS2 versie De Giant Aero RS1 is zeer licht en voorzien van de uitstekende Shimano Deore LX onderdelen. De goedkopere Giant Aero RS2 is iets zwaarder en gebruikt de goedkopere Shimano Deore onderdelen.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor Giant fietsen voor alle prijzen, specificaties en verschillen.

Zie ook: Meer tips hybride fietsen
-->