Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta elektrische fietsen

Sparta elektrische fietsen

Sparta is toonaangevend in elektrische fietsen. De Sparta ebikes zijn niet de goedkoopste elektrische fietsen op de markt, maar je krijgt er wel heel veel kwaliteit voor terug.


Kijk hieronder naar de video, en krijg in vijf minuten de belangrijkste Sparta elekrische fietsen uit de 2015 serie te zien.

Sparta is groot in elektrische fietsen. Ze hebben dan ook veel verschillende modellen. Heel uiteenlopende fietsen ook. Veel elektrische stadsfietsen, maar ook fietsen als de Sparta Country Tour Electric (een elektrische omafiets), de Sparta Pick-Up Electric (een elektrische transportfiets), Amazone 4 Life Electric (een elektrische moederfiets), de Sparta E-Kargo (een elektrische bakfiets), de Sparta Double-E (een elektrische tandem) en de Sparta Fold-E (een elektrische vouwfiets).

Al deze Sparta elektrische fietsen zijn voordelig te koop bij de beste winkels om met hoge korting een Sparta fiets te kopen.


Sparta heeft dus veel bijzondere elektrische fietsen. Maar ook als je een "gewone" elektrische fiets zoekt heb je bij Sparta veel keuze uit vele modellen. Je hebt bijvoorbeeld de E-Motion Modellen (C2, C3, C5), de Sparta B3, en de Sparta ION modellen (RXS, RX+, DT, DTS, GL+). Het grote verschil tussen de Sparta E-Motion fietsen en de elektrische fietsen uit de ION-serie is dat de laatste een constantere trapondersteuning geven omdat de ondersteuning meteen werkt als je trapt. Bij de goedkopere Sparta E-Motion fietsen moet je telkens eerst een (gedeeltelijke) omwenteling maken.

In de video krijg je alle informatie over Sparta elekrische fietsen.
-->