Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus E-Diva elektrische fiets: Beste koop

Batavus E-Diva elektrische fiets: Beste koop


De Consumentenbond heeft de elektrische fietsen getest. Daarbij kwam de Batavus E-Diva als beste koop uit de bus. De beste koop is de elektrische fiets met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Het test was toch al een groot succes voor Batavus, want de duurdere Batavus Stream werd uitgeroepen tot allerbeste elektrische fiets en ook de de Batavus Monaco E-go (8,0), de Batavus E-go (7,6) en de Batavus Milano E-go (7,3) haalde heel mooie rapportcijfers Kijk bij de aanbiedingen van Batavus fietsen voor alle specificaties en laagste prijzen van deze elektrische Batavus fietsen.De Batavus E-Diva kreeg van de jury een 7,6. Dat is niet de hoogste score, maar met een prijs van 1.150 euro biedt deze elektrische fiets wel heel veel waar voor zijn geld. Deze prijs is dan ook een groot pluspunt van deze fiets, en ook van de actieradius was de jury onder de indruk. Ze mistte echter wel de snelheidsmeter bij deze fiets en ook de remmen zijn matig. Verder is de Batavus E-Diva een fiets met voorwielmotor, en die sturen wat log.

Wel vond de jury dat de fiets erg stabiel rijdt, vooral in rechte lijn, en het zadel is erg comfortabel.

De Batavus E-Diva is en uitstekende fiets als je een voordelige elektrische fiets zoekt. De fiets is voorzien van 7 versnellingen, rollerbrakes, en batterij-verlichting. Helaas is hij alleen als damesfiets beschikbaar.
-->