Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross E-Trendy goedkope elektrische fietsen

Cross E-Trendy goedkope elektrische fietsen


Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Dan moet je vooral eens kijken naar de E-Trendy serie van Cross. Deze mooie elektrische fietsen worden al ver onder de 1.000 euro aangeboden.

Bovendien bezorgt leverancier MatraBike deze ebikes gratis rijklaar bij je thuis. Goedkoper zal je niet aan een nieuwe elektrische fiets kunnen komen.

En de Cross E-Trendy fietsen zijn heel interessante elektrische fietsen. Ze doen hun naam eer aan, want ze zien er modern en trendy uit. Ze hebben een stille maar krachtige elektrische motor die onzichtbaar is weggewerkt in het voorwiel. De accu bevindt zich onder de achterdrager. Onderdelen zoals het schakelsysteem zijn - zoals bijna alle fietsen in Nederland - van Shimano. In de achternaaf is een rollerbrake weggewerkt en de voorvork heeft een comfortabele vering. En dat allemaal tegen een prijs ver onder de 1.000 euro (voor bijvoorbeeld de Cross E-Trendy City N3 met 3 versnellingen). Een waanzinnig lage prijs voor een elektrische fiets met deze specificaties.Ook het elektrisch systeem biedt wat je mag verwachten van een goede ebike. De elektrische motor bedien je vanaf het display op het stuur, waarmee je trouwens ook de verlichting bedient. Je hebt de keuze uit drie ondersteuningsstanden.

Als je een goedkope elektrische fiets zoekt, kijk dan vooral eens bij MatraBike naar de Cross E-Trendy ebikes. Goedkope maar degelijke elektrische fietsen, met 2 jaar garantie die gratis rijklaar worden thuisbezorgd. Wat wil je nog meer!
-->