Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Zonar: Fiets van het jaar 2015

Batavus Zonar: Fiets van het jaar 2015

Tijdens de Fiets Award Show op de Nationale E-bike Testdagen is de Batavus Zonar uitgeroepen tot fiets van het jaar 2015.


De jury roemde de Batavus Zonar om zijn combinatie van sportiviteit, gebruikersgemak en rijeigenschappen. De Batavus Zonar is licht en heel compleet. Vooral voor de prijs waarvoor deze aangeboden wordt.


Kijk voor de actuele prijzen van de Batavus Zonar bij de aanbiedingen van Batavus fietsen. Dit zijn goedkope online verkoopadressen voor Batavus fietsen.De Batavus Zonar is een sportieve toerfiets met een heel mooi design en een hippe stoere uitstraling. Deze Batavus is zowel geschikt voor lange fietstochten als voor dagelijks gebruik. Zijn lage gewicht zorgt voor een sportief stuurgedrag, en dankzij de 27 versnellingen kun je op ieder terrein en bij elke weersomstandigheid lekker doortrappen.

Het fraaie frame (strak en licht), de carbon voorvork, de hoge velgen en uitlopende bovenbuis geven de Batavus Zonar fiets een sportieve uitstraling.De Batavus Zonar is te koop als herenfiets en als damesfiets. Ook kun je kiezen voor een versie met en zonder vering.
-->