Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Nonna fietsen. Goedkope moederfietsen

Nonna fietsen. Goedkope moederfietsen

Nonna fietsen zijn eigentijdse moderne damesfietsen met een extra ruime instap. Dit soort fietsen wordt ook wel moederfietsen genoemd omdat ze door hun ruime en lage instap erg geschikt zijn voor een kinderzitje aan het stuur.


Je hebt immers geen hinder van het kinderzitje bij het opstappen en afstappen. Willen de moederfietsen van andere merken nogal eens prijzig zijn, die van Nonna zijn verbazend goedkoop.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Nonna fietsen wat de Nonna moederfiets bij de verschillende online fietsenwinkels kost.

De Nonna N3 moederfiets beschikt over 3 versnellingen (Shimano Nexus), V-brakes voor en achter rollerbrakes. Versnellingen zijn wel zo plezierig op een moederfiets zodat je, zwaar beladen met kind en boodschappen, wat makkelijker tegen de wind in kan fietsen en dat je makkelijker een brug of heuvel over kan.

Ook verder is het een degelijke moederfiets met dubbelwandige aluminium velgen en een verstelbare stuurpen. De kettingkast is geheel gesloten, wel zo veilig met kinderen op de fiets.

Hier vind je meer moederfietsen


-->