Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » AGU fietskleding voor de winter

AGU fietskleding voor de winter

AGU heeft zijn Cold Season collectie 2014-2015 gepresenteerd. Deze AGU wielerkleding is bedoelt voor rijden in de winter.


De wielerkleding uit de AGU Cold Season collectie wordt vooral gebruikt door mountainbikers en veldrijders, maar ook door beach bikers en wegrenners die in de winter doortrainen.

De AGU Cold Season collectie voor deze winter (2014-2015) valt vooral op door subtiele details. Zo is er een comfortabel fleecekraag op de jacks aanwezig, wordt het geheel opgevrolijkt door een gekleurde rits met kinbescherming en zijn er AGU logo's subtiel verwerkt in het design.

Onder de armen is extra ademend materiaal aangebracht dat voorkomt dat je in de kou door de inspanning gaat zweten. Aan de achterzijde van de wielerjacks zorgt een speciale zeemconstructie er voor dat er geen naden te vinden zijn.

De wielerkleding uit de AGU Cold Season collectie is te koop bij goede winkels met fietskleding. Kijk hier voor de beste en goedkoopste aanbieders.


AGU Bocco jack

Extra aandacht voor het nieuwe AGU Bocco jack. Dit is een zwart jack met felgekleurde accenten. Deze accenten komen terug in de fleece kraag, in de rits en in de Lyncra manchetten. Het is een heerlijk warm fietsjack voor in de winter dat is gemaakt van X291 materiaal dat geheel winddicht en waterafstotend is. Handig voor wie graag muziek luistert tijdens het fietsen is de audio-uitgang in één van de drie achterzakjes.


AGU Beach Racer

De AGU Beach Racer is fietskleding dat speciaal voor beach bikers is ontworpen. Een speciaal ontwerp, met minder naden, zorgt er voor dat je opspattend water beter buiten kunt houden. De zeeminzet aan de achterkant is volledig naadloos. Ook aan het kruis is gedacht. Heel belangrijk! Om de snijdende wind buiten te houden is de broek bij het kruis extra winddicht gemaakt.


Al deze AGU fietskleding voor de winter is te koop bij bovengenoemde winkels.

Zie ook: Meer fietskleding tips
-->