Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Nieuwe Panasonic motor voor Gazelle elektrische fietsen

Nieuwe Panasonic motor voor Gazelle elektrische fietsen

De Gazelle Orange en Gazelle Chamonix elektrische fietsen krijgen vanaf half september 2014 een nieuwe elektrische motor in het voorwiel. Dit systeem zorgt er voor dat de Gazelle elektrische fietsen nauwelijks nog als zodanig te herkennen zijn.


Gazelle heeft de voorwielmotor samen  met Panasonic ontwikkeld. De elektrische motor is specifiek voor de Nederlandse markt ontwikkeld en heeft nog meer voordelen.

Een voorwielmotor is stiller en past beter in het design dan andere elektrische motoren. Bovendien zijn deze motoren makkelijk te onderhouden en bieden ze de mogelijkheid van vrijloop. Voor het fietsen op Nederlandse wegen is een voorwielmotor dan ook de beste optie.

De nieuwe Panasonic fietsmotoren van de Gazelle Orange en Gazelle Chamonix kunnen overweg met diverse accupakketten en bieden drie vermogensniveaus, eco, normaal en sport. Tevens zijn ze uitgerust met handvatbediening en Walk Assist. Maar het grootste voordeel van de nieuwe motoren is dat deze dusdanig in de fietsen verwerkt zijn dat je niet eens meer kunt zien dat je met een elektrische fiets te maken hebt. Alleen de aanwezigheid van de accu verraadt dit.


Meer weten over de Gazelle Orange en Gazelle Chamonix met de nieuwe Panasonic motor? Kijk dan bij de beste aanbieders van Gazelle fietsen.


-->