Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Koga Solacio racefiets. Nu ook met schijfremmen

Koga Solacio racefiets. Nu ook met schijfremmen


Vanaf modeljaar 2015 is de Koga Solacio racefiets op met hydraulische Shimano schijfremmen te koop. Hydraulische schijfremmen bieden onder alle omstandigheden meer remkracht en als fietser heb je minder kracht nodig om de remmen te bedienen.

Ook slijten bij schijfremmen de velgen niet door het remmen en doordat de wielen zonder remvlak kunnen worden uitgevoerd krijgt de racefiets een mooier en strakker uiterlijk. De schrijfremmen-versie van de Koga Solacio ziet er dan ook heel fraai uit. Het frame en de voorvork (van carbon) zijn helemaal met het oog op de Shimano schijfremmen ontwikkeld en de remleidingen zijn helemaal in het frame verwerkt.

De Koga Solacio is een uitstekende racefiets die is ontwikkeld om grote afstanden mee af te leggen. De Koga racefiets beschikt over een licht frame met carbonvezels en een duurzame UD carbon afwerking. De onderdelen zijn van topkwaliteit. Zo beschikt de Koga Solacio over een Shimano Ultegra Compact groep (2 x 11-speed) versnellingen, Mavic Aksium disc wielen en Vredestein Fortezza Duo Comp 25mm banden.

Meer weten over deze Koga racefiets? Kijk dan bij de beste winkels om online Koga fietsen te kopen voor prijzen, specificaties, foto's en meer informatie.
-->