Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Kleurige fietstassen, fietsmanden en fietskratten van FastRider

Kleurige fietstassen, fietsmanden en fietskratten van FastRider

FastRider geeft dit seizoen kleur met een nieuwe collectie fietstassen en fietsmanden. Deze nieuwe fietstassen en fietsmanden zijn vrolijk en kleurrijk.

Neem bijvoorbeeld de FastRider Multi Color Bags, een serie fietstassen die niet alleen functioneel is maar ook heel kleurrijk. Tenminste, als je kiest voor bijvoorbeeld het rode, het blauwe of het groene model.

Voor wie kleur minder op prijs stelt is er ook een zwart/witte Multi Color Bag.

Al deze FastRider Multi Color Bags zijn gemaakt van waterdicht Tarpaulin en dus onder alle omstandigheden te gebruiken. Aan de binnenzijde bevinden zich bevestigingshaken die voorkomen dat de fietstas omhoog klapt. Via twee snelsluitingen zijn de tassen makkelijk te openen en te sluiten.

Nieuwe fietskratten en fietsmanden

Ook brengt FastRider dit seizoen nieuwe junior kunststof fietskratjes op de markt in 10 verschillende kleuren. Je kunt daarbij kiezen voor neutraal gekleurde fietskratten in het zwart, wit, bruin of grijs, maar ook voor vrolijke kleuren als roze, oranje, groen of blauw.Verder heeft FastRider zijn collectie naturel Rotan fietsmanden uitgebreid met donkerbruine uitvoeringen. Deze fietsmanden zijn niet alleen trendy vintage maar ook erg chique!

Koop goedkoop deze en andere fietstassen, fietsmanden en fietskratten

Al deze nieuwe FastRider producten zijn te vinden bij de aanbiedingen van FastRider fietstassen en bij
de onderstaande beste winkels om fietstassen, manden en kratten te kopen. Kijk daar voor meer informatie en prijzen van deze fietstassen, fietsmanden en fietskratten.Onderwerp:
Fastrider heeft een grote en brede collectie fietstassen, fietsmanden en fietskratten. Ook bij een heel kleurige fietstas, fietsmand of fietskrat in kleur kun je bij Fastrider terecht. Kijk hier boven voor alle aanbiedingen en koop goedkoop een nieuwe fietsmand, fietskrat of fietstas.


-->