Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietstas met slot

Fietstas met slot

Als je je fiets ergens parkeert laat je vaak wat in de fietstas zitten. Niet iedereen vind dat een fijn idee. Het is niet plezierig als iemand in je fietstas snuffelt of - erger nog - er iets uithaalt.


Gelukkig maakt Fastrider nu fietstassen die beschikken over een ritssluiting die op slot kan. Zo kan niemand in je fietstas komen als je fiets ergens onbeheerd staat.

Natuurlijk is het niet verstandig om je portemonnee of andere waardevolle spullen in je fietstas achter te laten. Maar een bandenplakset, een flesje drinken, je lunch, je fietskaarten, een boodschapje of andere spullen kun je veilig even achterlaten dankzij deze nieuwe FastRider fietstassen met slot.

Het gaat om stijlvolle fietstassen uit de series Sakura en Dandelion. Beide sets bestaan uit een dubbele tas en een shopper. Uniek aan enkele tassen uit deze series fietstassen is dat deze dubbele tassen beschikken over een ritssluiting die op slot kan.

Tip: Op Beste Fietstas Kopen vind je alle goede fietstassen en de goedkoopste online aanbieders van deze tassen voor op de fiets.

Cijferslot op de fietstas

Dit slot is een cijferslot, dus geen gedoe met een fietssleuteltje De fietstassen met slot hebben uitsparingen zodat je ze ook in combinatie met snelbinders kunt gebruiken. Deze
uitsparingen zitten de automatische LED verlichting niet in de weg.

De Dandilon fietstassen met slot beschikken over een vrolijke en kleurrijke print die is gebaseerd op (de naam zegt het al) de paardenbloem. Het is een oer-Hollands motief, leuk voor op een Hollandse fiets als een omafiets, transportfiets, maar ook op andere fietsen. De Sakura serie heeft de Japanse kersenbloesem als basis.

De shoppers van beide series beschikken over een ruime opening met ritssluiting, handvatten en schouderbanden. Deze fietstassen zijn ook geschikt voor plaatsing op de bagagedrager van een elektrische fiets.

Kijk voor voordelige aanbiedingen van deze FastRider fietstassen met slot bij de winkels uit het overzicht aanbiedingen Fastrider fietstassen.


Zie ook: Meer fietstas tips
-->