Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta elektrische fietsen 2 keer als best getest

Sparta elektrische fietsen 2 keer als best getest

Bij de test van elektrische fietsen door elektrischefietsen.com is er twee maal een elektrische fiets van Sparta als beste getest.


Het betreft de Sparta ION RXS+ en de Sparta ION E-speed. De laatste elektrische fiets werd eerder ook al tot e-bike van het jaar gekozen.

Sparta ION RXS+: Weer als best getest

De e-bike van het jaar 2014 was ook de winnaar van deze test in de categorie 2500 tot 3499 euro. De jury was van mening dat de Sparta ION RXS+ een ideale ondersteuing geeft. Ook waren ze zeer te spreken over het fraai gevormde frame met de motor in het achterwiel en over het grote HD display van de Sparta ION RXS+ waarin alles goed af te lezen is.

Sparta ION E-speed, beste speed-pedelec

De Sparta ION E-speed werd als beste gekozen bij de speed-pedelecs.

Een speed-pedelec is een elektrische fiets waarbij je door met de motor mee te trappen hoge snelheden kunt halen, tot wel 45 kilometer per uur. De speed-pedelec is een goed alternatief voor de bromfiets en wordt veel door dertigers gebruikt om naar het werk te fietsen. Een speed-pedelec is voor woon-werk verkeer veel goedkoper dan een auto.

De Sparta ION E-speed is de meest gebruikte speed-pedelec in Nederland, en volgens de test ook de beste speed-pedelec. Ook bij deze Sparta elektrische fiets was de jury zeer te spreken over he fraai gevormde frame en het heldere grote display. Dit display is goed te gebruiken in het donker, iets dat er bij de meeste andere speed-pedelecs aan schort.

Wil je weten wat de Sparta ION RXS+, de Sparta ION E-speed en andere Sparta elektrische fietsen kosten? Kijk dan bij de beste winkels met Sparta fietsen voor de goedkoopste aanbieders.
-->