Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus elektrische fietsen succesvol in Nationale e-bike Test

Batavus elektrische fietsen succesvol in Nationale e-bike Test

De elektrische fietsen van Batavus hebben bij de Nationale e-bike Test 2014 van de Telegraaf hoge noteringen gehaald. De Batavus Monaco E-go werd als winnaar verkozen in de categorie elektrische fietsen tot € 2.000,-.


Ook de Batavus Milano E-go en Batavus Ventoux Easy kregen een hoge waardering van de jury. Deze Batavus elektrische fietsen kregen respectievelijk vier en vijf sterren.


Batavus Monaco E-go elektrische fiets

Grote winnaar in de goedkoopste categorie (tot 2.000 euro) is de Batavus Monaco E-go. Deze voordelige elektrische fiets is leverbaar met  drie verschillende accu’s. Als koper kun je kiezen voor een versie met 300Wh, 400Wh of 500Wh accu. Het eerste model is vooral geschikt als elektrische stadsfiets, maar met een  500Wh accu kun je er ook lange fietstochten mee maken.

De jury was erg gecharmeerd van het ‘uitgebreide en goed afleesbare display’, de goede lage instap en de gevoelige sensor die er voor zorgt dat de elektrische ondersteuning snel start en stopt. Ook de prijs, vanaf slechts 1.899 euro, speelde een grote rol bij de uiteindelijke waardering.

Batavus Ventoux Easy elektrische fiets

Ook de Batavus Ventoux Easy elektrische fiets krijgt evenals de winnaar vijf sterren van de jury. Deze roemden de geluidloze ION-motor  en ‘het fraaie display met veel extra informatie" van deze Batavus e-bike. Ook de ‘prima afwerking’ werd als sterk punt aangemerkt.

Batavus Milano E-go elektrische fiets

De Batavus Milano E-go moet het met een ster minder doen. Dat neemt niet weg dat de jury onder de indruk was van het nieuwe elektrische systeem van Bosch dat zorgt voor ondersteuning die onder alle omstandigheden zeer goed is. Ze noemen de Batavus Milano E-go een ‘prima rijdende fiets is met goede remmen en lage instap’. De Milano is met haar zeer scherpe prijs-kwaliteit en mooie styling een zeer populaire e-bike.

Kijk voor de beste aanbiedingen van deze en andere Batavus elektrische fietsen bij de aanbiedingen van Batavus fietsen.


-->