Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Spark elektrische fietsen

Spark elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn helaas vaak enorm duur. Maar ook op het gebied van elektrische fietsen komen er gelukkig nu ook goedkope alternatieven.


Een mooi voorbeeld zijn de Spark elektrische fietsen die worden geleverd door E-Bikez. Goede elektrische fietsen met een bijzonder goede service.

Spark elektrische fietsen zijn prima elektrische fietsen. Ze zijn in Nederland samengesteld uit onderdelen van topfabrikanten zoals Shimano, Axa, Sensamo, Selle Royal, Suntour en Promax.

Spark biedt topkwaliteit voor relatief weinig geld, maar fabrikant E-Bikez maakt het nog mooier met een leveringsstrategie die helemaal op internet is afgestemd. Met service die je nergens anders krijgt.

Zo kun je aan huis gratis een geheel vrijblijvende proefrit krijgen. Wil je eerst de Spark e-bikes proberen voor je ze koopt? Geen enkel probleem. E-Bikez komt thuis bij je langs en laat je de Spark elektrische fiets(en) uitproberen. Bevallen ze niet? Geen probleem, dan laden ze ze weer in en vertrekken weer.


En als je toch tot aanschaf van een Spark elektrische fiets besluit over te gaan? Ook dan stopt de service niet. Bij aankoop van een Spark elektrische fiets ontvang je een gratis servicebeurt aan huis en krijg je volledige service aan huis en onderweg.

Achteraf toch niet tevreden? Binnen 14 dagen na levering kun je de Spark elektrische fiets gratis retourneren en krijg je je geld terug.

Alle e-bikes worden gratis verzonden en rijklaar afgeleverd.

Kijk bij fabrikant E-Bikez voor alle informatie over Spark elektrische fietsen en de levering.
-->