Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » ISM fietszadels: Fietsen zonder zadelpijn

ISM fietszadels: Fietsen zonder zadelpijn

ISM is een specialist in fietszadels tegen zadelpijn. Met een ISM zadel op je fiets voorkom je zadelpijn. Er zijn ISM zadels voor vrouwen en mannen, voor een stadsfiets, e-bike, racefiets, mountainbike of andere sportfiets.

ISM zadel tegen zadelpijn


De één heeft er meer problemen mee dan de ander, maar iedereen kent de problemen van zadelpijn wel. Gelukkig zijn er speciale zadels die zadelpijn kunnen voorkomen of verlichten.. ISM maakt zulke zadels. Deze fietszadels voorkomen pijn en slechte doorbloeding.

Zadelpijn, problemen met het plassen na het fietsen en een dood gevoel in de benen na een fietstocht zijn voorbij als je zo'n ISM zadel gebruikt. ISM fietszadels zijn speciaal ontwikkeld om zadelpijn te voorkomen. Zadelpijn aan de zitbotjes, zadelpijn aan het stuitje en zadelpijn vooraan het onderlichaam.

Aanbiedingen ISM fietszadels

ISM zadels zijn er voor ieder model fiets en voor dames en heren. Kijk bij de aanbiedingen van ISM fietszadels voor de prijzen en alle modellen. 

Meer fietszadel aanbiedingen

Of kijk op Beste Fietszadel Kopen voor meer goede winkels om een fietszadel te kopen en al hun aanbiedingen.

Comfortabel fietszadel ISM

Comfortabel fietszadel ISM


ISM zadels kunnen op iedere fiets gemonteerd worden. Je hoeft dus geen ander zadel te kopen als je een nieuwe fiets of e-bike koopt. Het ISM zadel verhuist dan gewoon mee.

Natuurlijk heeft ISM wel aparte zadels voor sportfietsen als racefietsen en mountainbikes. Deze ISM fietszadels zijn slanker dan de comfortabele zadels voor gewone fietsen en elektrische fietsen.

ISM zadel tegen zadelpijn racefiets
ISM zadel tegen zadelpijn racefiets


Hoe kan een ISM zadel zadelpijn voorkomen?

Bij ISM zadels is de neus weggelaten en midden in het zadel bevindt zich een gleuf. Daardoor hebben weke lichaamsdelen meer ruimte en kunnen bekken en heup zonder belemmering kantelen. Dit voorkomt de afknelling en andere problemen met de doorbloeding. Ook voorkomt zo'n ISM zadel rugklachten die bij een gewoon zadel kunnen ontstaan.

Belangrijk is dat spieren, plasbuis en bloedvaten niet afgekneld worden. Zo wordt het verdoofde gevoel voorkomen.

ISMseat.nl


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van ISM zadels voor alle goede fietszadels van ISM, zowel voor sportfietsen, e-bikes en stadsfietsen.


Samenvatting:
ISM maakt fietszadels die heel goed zijn om zadelpijn te voorkomen of zadelpijn te verlichten. Hierboven vind je de aanbiedingen van ISM zadels. Bij het eveneens bovengenoemde Beste Fietszadel Kopen kun je andere goede (en goedkope) winkels vinden, plus de beste fietszadels uit de test, de fietszadel top 10 en meer tips voor bij het kiezen van een goed fietszadel.
-->