Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego Liberty moederfiets

Montego Liberty moederfiets

De Nederlandse fietsfabrikant Montego brengt fietsen op de markt die goed van kwaliteit zijn, maar ook heel betaalbaar. Uitstekende fietsen voor wie een degelijke fiets voor weinig geld wil.


Dat geldt ook voor hun Montego Liberty. Dit is een echte moederfiets, maar dan tegen een heel vriendelijke prijs.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

De Montego Liberty biedt alles wat je van een goede moederfiets mag verwachten. Een ruime instap en veel ruimte voor een kinderzitje, maar bijvoorbeeld een schuimrubberen bescherming om het stuur die er voor zorgt dat de kleine zich niet kan bezeren als hij of zij  in het voorzitje zit.

Bij de Montego Liberty moederfiets is extra aandacht aan de veiligheid besteedt, Shimano rollerbrakes zorgen er voor dat je altijd goede controle over de fiets hebt, en de dikke banden geven veel grip. Ondanks deze veilige brede banden fietst de Montego Liberty moederfiets toch licht, ondermeer door het lichtgewicht frame.

De Montego Liberty moederfiets wordt geleverd met 3, 7 of 8 versnellingen. De fiets is compatible met onder andere de kinderzitjes van GMG (Yepp) en Bobike.

-->