Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cube EPO elektrische fietsen

Cube EPO elektrische fietsen

Als fietsfabrikant je modellen de naam EPO geven is nogal geturfd. EPO is immers de naam van de doping waarmee wielrenners enige jaren terug nog massaal als een trein de berg mee opgingen.


Toch is de naam EPO best wel toepasselijk voor de Cube fietsen. Ook met deze fietsen beklim je moeiteloos de steilste hellingen. Cube gebruikt de benaming EPO namelijk voor haar elektrische fietsen.

De meeste Cube EPO fietsen zijn elektrische toerfietsen zoals de Cube Travel EPO, de Cube Travel EPO Pro en de Cube Delhi EPO. Zoals veel goede fabrikanten van elektrische fietsen maakt Cube gebruik van de elektrische fietsmotoren van Bosch. De prijzen van Cube elektrische fietsen zijn aantrekkelijk. Kijk maar bij de aanbiedingen van Cube EPO elektrische fietsen online bij de grootste aanbieder in Nederland.

Cube is in Nederland niet zo'n bekende naam, maar het fietsmerk uit Duitsland behoort tot de allergrootste fietsfabrikanten ter wereld. Cube is een echt kwaliteitsmerk dat veel doet aan ontwikkeling van fietsen. Dat merk je aan de Cube EPO elektrische fietsen die van bijzonder hoge kwaliteit zijn. Topfabrikanten als Suntour, Nuvinci, Schwalbe, Bosch, FSA en Shimano zorgen voor de onderdelen waaruit deze uitstekende Duitse elektrische fietsen worden opgebouwd. Alles aan de Cube EPO elektrische fietsen straalt kwaliteit en degelijkheid uit.
-->