Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Vermont fietsen

Vermont fietsen

Vermont is een Duitse fabrikant van fietsen die kwaliteitsfietsen in vele modellen maakt.Vermont bestaat al enkele tientallen jaren maar richt zich tegenwoordig op de verkoop van fietsen via internet.


Zo kan Vermont heel goede fietsen voor weinig geld aanbieden. Vermont maakt stadsfietsen, toerfietsen, crossfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en kinderfietsen.

Vermont is dus een grote fietsfabrikant met een breed assortiment aan goede fietsen. Vermont laat de aluminium frames in het Verre Oosten maken bij erkende fabrikanten die alleen frames van topkwaliteit afleveren. De assemblage vindt in Duitsland en andere Europese landen plaats. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van onderdelen van topmerken als Mavic, Shimano en SRAM.

Kijk bij de aanbiedingen van Vermont fietsen wat Vermont allemaal aan goede maar goedkope fietsen te bieden heeft. Vaak zijn dat in Nederland alleen de kinderfietsen van het merk. Op zoek naar een goedkope damesfiets of goedkope herenfiets?  Kijk hier voor alternatieven.

-->