Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Koga trekkingfietsen. Vakantiefietsen voor een trektocht per fiets.

Koga trekkingfietsen. Vakantiefietsen voor een trektocht per fiets.

Als je een trektocht op de fiets gaat maken, met bagage en over niet altijd even goede wegen, dan heb je een fiets nodig die dat aankan.


Een trekkingfiets voor een trektocht moet veel bagage kunnen mee nemen en erg sterk zijn. Maar trekkingfietsen mogen ook niet al te zwaar zijn. Iedere kilo moet je immer meenemen als je bergop fietst.

En natuurlijk moet een trekkingfiets tegen een stootje kunnen. Je moet er niet aan denken ergens in de wildernis met fietspech te stranden.

Een merk dat heel goede trekkingfietsen voor een trektocht maakt is het Nederlandse fietsmerk Koga. Deze fietsen zijn voordelig online te koop via de aanbevolen online winkels voor Koga fietsen Ze worden nog gratis thuis afgeleverd ook! Kijk op hun website onder het kopje vakantiefietsen.

Koga maakt de Randonneur, de Traveller en de Worldtraveller. De eerste twee trekkingfietsen zijn zowel als herenfiets als damesfiets te koop, de ijzersterke Worldtraveller is er in één universeel model.

Deze Koga trekkingfietsen beschikken over veel versnellingen, zijn licht maar bijzonder sterk en ze bieden de mogelijkheid om veel bagage mee te nemen. Alle onderdelen zijn afgestemd op het afleggen van lange afstanden met bagage onder zware omstandigheden. Van de gebruikte banden tot speciaal geprepareerde kettingen en meer spaken in het wiel voor extra stabiliteit bij zware bepakking.

Koga trekkingfietsen zijn uitstekend geschikt voor een fietsvakantie of trektocht per fiets.
-->