Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta RXS+: Beste elektrische fiets van 2014

Sparta RXS+: Beste elektrische fiets van 2014

Het is Sparta weer gelukt. Hun Sparta RXS+ is op de FietsVAK door een vakjury uitgeroepen tot de beste elektrische fiets van 2014.


Sparta houdt daarmee de Cannondale Mavaro City Headshok en de VanMoof Electrified achter zich.

Al sinds Sparta in 2003 met zijn eigen ION technologie op de markt kwam is het Nederlandse fietsmerk toonaangevend op het gebied van elektrische fietsen. Met de Sparta RXS+ elektrische fiets leveren ze wederom een e-bike van topkwaliteit af.

Natuurlijk is de Sparta RXS+ voorzien van een ION motor. Deze krachtige en fluisterstille elektrische motor is verborgen in het achterwiel. Als koper kun je kiezen tussen een 300, 400 en 500 Wh accu. Je hebt zelf dus veel invloed op de prijs en de actieradius van de elektrische fiets. Door te kiezen voor de sterkste accu kun je wel meer dan 150 kilometer elektrisch afleggen.

Maar ook als de motor uitstaat is de Sparta RXS+ een makkelijk fietsende fiets. Deze elektrische Sparta beschikt namelijk over niet minder dan 24 versnellingen.

De Sparta RXS+ is een elektrische fiets die makkelijk te bedienen is. Hiervoor zorgt onder andere een overzichtelijk HD-display met een haarscherp beeld. Ook in het zonlicht.

Kijk voor alle prijzen en meer informatie over de Sparta RXS+ bij de beste fietswinkels voor Sparta fietsen.
-->