Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Redy fietsen

Goedkope fietsen: Redy fietsen

Redy is een Nederlandse fabrikant van goedkope fietsen. Redy maakt vooral omafietsen, maar er bestaat ook een goedkope moederfiets van dit merk.


De Redy Nostalgia en de Redy Highlander zijn de belangrijkste fietsen van dit merk. Dit zijn beide omafietsen.

Deze omafietsen zijn er voor zowel dames als meisjes, maar ook (als opafiets) voor heren en jongens. Het zijn sterke fietsen, met veel staal. Veilige fietsen ook, met een gesloten kettingkast, jasbeschermers en in veel gevallen zowel een terugtraprem als handremmen. De Redy omafietsen zijn er in vele maten en kleuren.

Redy fietsen zijn goedkoop geprijsd. Je kunt ze online heel voordelig kopen bij de beste online fietsenwinkels.

De Redy Nonna is een vreemde eend in het Redy assortiment, maar deze moederfiets is wel een groot succes. We verwachten daarom dat Redy in de toekomst meer van dit soort fietsen gaat maken. De Redy Nonna is een echte moederfiets, met een heel ruime instap en een extra breed stuur, maar dan een stuk goedkoper dan de moederfietsen van de concurrentie.

De Redy Urban is een andere uitzondering in het Redy aanbod. Ook dit is geen omafiets maar een moderne stadsfiets met versnellingen en alles er op en er aan. Toch wordt de Redy Urban heel goedkoop aangeboden.
-->