Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Koga E-Deluxe elektrische fiets. Beste koop is nu nog beter.

Koga E-Deluxe elektrische fiets. Beste koop is nu nog beter.

Juni 2013 riep de Consumentenbond de Koga E-Deluxe uit tot de beste van de test van elektrische fietsen. Dat betekent echter niet dat de fietsfabrikant uit Heerenveen op zijn lauweren is gaan rusten. Integendeel, ze hebben nu een nog betere Koga E-Deluxe elektrische fiets uitgebracht.


Dat de Consumentenbond zo lovend is over deze Koga elektrische fiets is niet verwonderlijk. De Koga E-Deluxe is een luxe e-bike die veelzijdig te gebruiken is. Deze elektrische fiets is even goed voor dagelijks woon-werkverkeer als voor lange fietstochten in het weekend.

De Koga E-Deluxe is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en heel comfortabel. Hij beschikt niet alleen over een geluidsarme maar krachtige elektrische motor, maar ook over 27 versnellingen, een comfortabel geveerde voorvork en alle onderdelen die je op een goede fiets mag verwachten. De De Koga E-Deluxe maakt zijn naam meer dan waard. Het is duidelijk een elektrische fiets uit het hoogste segment, zowel qua prestaties als qua comfort.

De accu van de Koga E-Deluxe elektrische fiets bevindt zich onder de bagagedrager en is uitneembaar. Je kunt de accu vervolgens mee in huis nemen en gewoon in een stopcontact opladen.

Ook na zijn update verdient de Koga E-Deluxe elektrische fiets nog steeds de titel van beste koop.

De Koga E-Deluxe is goedkoop te koop bij de aanbevolen online winkels voor Koga fietsen. De elektrische fiets wordt binnen een dag gratis thuis bezorgd.
-->