Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Giant Futuro RS1: Fiets van het jaar 2014

Giant Futuro RS1: Fiets van het jaar 2014

Tijdens de Fietsvak 2014 is de Giant Futuro RS1 door een vakjury gekozen tot 'Fiets van het Jaar 2014".Het is Giant gelukt op bij de Giant Futuro RS1 luxe, comfort en sportiviteit te combineren. Daarbij is de  Giant Futuro RS1 ook een breed inzetbare fiets. Officieel is het een sportieve stadsfiets, maar je kunt hem net zo goed als toerfiets gebruiken.

De jury was vooral onder de indruk van de uitstraling van de Giant Futuro RS1, en van de moderne techniek die in de fiets is verwerkt. ook de  9x4 gespaakte wielen, de kleurstelling en de lak van het frame werden in het juryrapport geprezen.

De  Giant Futuro RS1 beschikt over een lichte en hoogwaardige frame. De uitstraling van de fiets is heel strak. Dat wordt onder andere versterkt door de gladde smooth-welded lasnaden en de interne kabelloop.

De  Giant Futuro RS1 is een complete fiets die is voorzien van een achterdrager met ge├»ntegreerd achterlicht, van een verende voorvork, en van krachtige remmen. De fiets is sterk, maar weegt slechts 16,8 kilo. Dat komt vooral doordat het frame is vervaardigd van licht en hoogwaardig Aluxx 6000.

Kijk voor prijzen en meer informatie bij de beste online fietswinkels met Giant fietsen.
-->