Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Miss Grace Innergy. Elektrische transportfiets voor dames

Gazelle Miss Grace Innergy. Elektrische transportfiets voor dames

De Gazelle Miss Grace is één van de meest populaire transportfietsen voor dames. Niet verwonderlijk, want de Gazelle Miss Grace is een gracieuze damestransportfiets van hoge kwaliteit die er geweldig uitziet. Maar wist je dat deze transportfiets voor dames ook als elektrische fiets te koop is?


Onder de naam Gazelle Miss Grace Innergy brengt Gazelle een elektrische versie op de markt waarmee je zonder moeite door weer en wind zoeft. Hoe zwaar beladen je transportfiets ook is.

Transportfietsen zijn tegenwoordig één van de meest gewilde fietsmodellen door hun hippe retro uiterlijk en het gemak waarop je bagage mee kunt nemen. Elektrische fietsen zijn zeer gewild omdat je er zonder moeite slechte weer, hellingen en vele kilometers mee kunt overwinnen. De Gazelle Miss Grace Innergy verenigt het beste van deze twee werelden in één elektrische transportfiets voor dames.

De ene transportfiets is hipper dan de andere, maar de Miss Grace Innergy is een bijzonder hip model. Daarbij is de elektrische transportfiets voor dames van alle gemakken en veiligheid voorzien. Een veilige gesloten kettingkast, een dubbele fietsstandaard, een geluidloze elektrische motor, 7 versnellingen, een voordrager en een achterdrager, een stevig ringslot, rollerbrakes achter, en brede Schwalbe Fat Frank banden waarmee je ook licht kunt fietsen als je zwaar beladen bent.

Kortom een ideale damesfiets voor dames die een hippe transportfiets willen, maar ook een duwtje in de rug.

De Gazelle Miss Grace Innergy elektrische transportfiets voor dames kan goedkoop online gekocht worden bij de beste online Gazelle winkels. Kijk daar voor de prijzen en meer informatie.
-->