Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Ecomo elektrische fietsen

Cortina Ecomo elektrische fietsen

Fietsen is fashion! Het Nederlandse fietsenmerk Cortina besteedt heel veel aandacht aan het uiterlijk en de uitstraling van haar fietsen. En het resultaat mag er zijn. Cortina fietsen zijn mooie trendy fietsen, en bovendien van prima kwaliteit!


En Cortina fietsen zijn heel betaalbaar. Dat geldt ook voor de Cortina elektrische fietsen. Cortina biedt veel mooie elektrische fietsen voor weinig geld.

Cortina elektrische fietsen kun je goedkoop online kopen via deze fietsenwinkels.

Cortina Ecomo fietsen zijn de elektrische fietsen van Cortina. De Ecomo-serie bestaat uit vele modellen, van stadsfietsen tot transportfietsen en toerfietsen. Allemaal elektrisch aangedreven zodat je er lange fietstochten mee kunt maken, ook onder zware omstandigheden. En zoals we van Cortina gewend zijn hebben alle Cortina Ecomo fietsen een hip en mooi design.

Cortina heeft de Ecomo serie van elektrische fietsen in vier segmenten ingedeeld:

Cortina Ecomo Luxe

Dit zijn comfortabele stijlvolle Cortina elektrische fietsen voorzien van een strak design. De fietsen zijn tot in de kleinste details nauwkeurig afgewerkt. Deze serie fietsen beschikt over een rollerbrake voor, over  Shimano Nexus 8-speed versnellingen en onderdelen van topmerken als Axa en Selle Royal. Ook de Cortina Ecomo Speed valt in deze klasse.

Cortina Ecomo Life

In deze serie vinden we de Cortina Ecomo Rush, een hippe transportfiets met elektrische motor. Laat je niet misleiden door de looks van een klassieke transportfiets want deze transporter beschikt niet alleen over een motortje maar ook over 7-versnellingen en de modernste onderdelen van de beste fabrikanten. Dat geldt allemaal ook voor de Cortina Ecomo Transport uit dezelfde serie. Deze elektrische fiets oogt helemaal als een ouderwetse transportfiets en brengt zo twee heel verschilende fietswerelden samen.

Cortina Economo Sport

Een elektrische fiets kan ook heel sportief zijn. Dat bewijst de Cortina Ecomo Speed uit de Ecomo Sport serie. 27 versnellingen heeft deze Cortina elektrische fiets, een licht frame en supersportieve looks.

Cortina Ecomo Daily

De elektrische stadsfietsen van Cortina vallen in deze serie. Met de Economo Root, de Daily en de Comfort. De Cortina Ecomo Comfort is een elektrische damesfiets met een extra ruime instap en ook de Roots is erg geschikt als elektrische moederfiets.

Bij alle Cortina Ecomo elektrische fietsen kun je een keuze maken uit een hele serie accu's met een verschillende actieradius. Zo kun je de accu kiezen die het best bij je wensen aansluit en hoef je voor je Cortina elektrische fiets niet meer te betalen dan nodig.

Kijk voor de laagste prijzen bij de bovengenoemde fietswinkel.
-->