Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Corratec fietsen

Corratec fietsen

Corratec is een Duits merk fietsen dat vooral mountainbikes en racefietsen maakt. Maar ook de Corratec toerfietsen zijn zeer de moeite waard. Corratec fietsen zijn fietsen van hoge kwaliteit.


Corratec is in Nederland nog een onbekend merk fietsen, maar in de Duitstalige landen Duitsland, Oostenrijk en Zwiterserland is Corratec een begrip. Corratec fietsen worden in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht.

Hoewel Corratec vooral sportieve fietsen maakt hebben ze ook stadsfietsen in hun collectie. En vele toerfietsen, dat zijn sportieve hybride fietsen die licht zijn en over veel versnellingen beschikken, maar ook beschikken over verlichting, spatborden en een bagagedrager. Fietsen die je voor dagelijks gebruik kunt inzetten, maar waarmee je in de weekends ook lange fietstochten kunt maken.

Corratec is een kwaliteitsmerk. Heel goedkoop zijn de Corratec fietsen daarom niet, maar ze zijn hun geld meer dan waard. Kijk bij de aanbiedingen van Corratec fietsen voor de laagste prijzen.

De fabriek waar Corratec fietsen ontwikkeld en gemaakt worden is te vinden in Beieren aan de voet van de Alpen. In deze bergachtige omgeving worden de prototypes van nieuwe Corratec fietsen uitgebreid getest voor ze in productie genomen worden.
-->