Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » ThorBike fietsen. Goedkope elektrische fietsen uit Nederland.

ThorBike fietsen. Goedkope elektrische fietsen uit Nederland.

ThorBike is een jong Nederlands fietsenmerk dat helemaal is gespecialiseerd in elektrische fietsen. ThorBike biedt veel voor weinig geld.


Waarom zou je duizenden euro´s neertellen voor een elektrische fiets? ThorBike bewijst dat het goedkoper kan. Met elektrische fietsen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

ThorBike is een dochterbedrijf van fietsfabrikant Easybike. ThorBike maakt goede Nederlandse elektrische fietsen die te koop zijn voor prijzen die een stuk lager liggen dan van hun concurrenten.

Momenteel hebben we geen aanbevolen winkels voor ThorBike fietsen.
Kijk hier voor alternatieven


De ThorBike collectie bestaat uit stadsfietsen, toerfietsen, retro fietsen en comfortfietsen, allemaal voorzien van een elektromotor, zodat je fluitend tegen de wind of tegen een heuvel op kunt fietsen.\

Al deze ThorBike elektrische fietsen zijn in fietsland Nederland ontworpen door gepassioneerde vakmensen. Ook de assemblage vindt in Nederland plaats. Dit maakt ThorBike tot een echt Nederlands merk. Een merk dat goede elektrische fietsen voor weinig geld levert.

Voor het samenstellen van de fietsen maakt ThorBike gebruk van onderdelen van topkwaliteit. Deze zijn afkomstig van erkende fabrikanten als Shimano, Axa en Hesling.
-->