Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Voordelige Troy kinderfietsen

Voordelige Troy kinderfietsen


Troy Fietsen is een minder bekend Nederlands fietsenmerk. Troy maakt vooral kinderfietsen. Hier kijken we naar deze jongensfietsen en meisjesfietsen uit Zaandam.


Troy kinderfietsen zijn goedkoop geprijsde fietsen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Troy fietsen van de beste online fietsenwinkels.

Troy jongensfietsen

Voor jongens heeft Troy heel veel keuze uit jongensfietsen waarmee jongens graag gezien worden. De coole en glimmende Troy Freestyle, de snelle Troy Racer en Troy Turbo, de stoere Troy Rangers en de heldhaftige Troy Police.

Troy Police


Sportief en stoer zijn de kernwoorden voor Troy jongensfietsen. Kleurrijk zoals kinderfietsen moeten zijn. Veelal verkrijgbaar in de maten 12 inch (met afneembare zijwieltjes) en 16 inch.

Troy meisjesfietsen


Ook voor meisjes is er een ruime keuze uit mooie modellen. Ook hier veel kleur, al is de combi roze en wit wel veelvuldig aanwezig. De fietsjes hebben een hip design en een prima kwaliteit.


Troy loopfietsen

Naast gewone kinderfietsen brengt moederbedrijf Bimas Bikes onder de merknaam Troy ook leuke loopfietsjes uit. Mooie fietsjes voor kinderen die nog te jong zijn voor een gewone fiets.Met een loopfiets leren ze evenwicht bewaren en krijgen ze zodoende de basis van het fietsen onder de knie. Dat maakt het later veel makkelijker om echt te leren fietsen op een kinderfiets.

Andere Troy fietsen

Verder maakt Troy nog compleet andere fietsen voor volwassenen. Geen gewone stadsfietsen, maar coole fixie bikes, en bakfietsen met en zonder motor. Ook deze vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Kijk voor alle prijzen, modellen en specificaties bij de eerder genoemde aanbiedingen van Troy fietsen.

Zie ook: Aanbiedingen kinderfietsen

-->