Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » De beste winkels om online fietszitjes te kopen

De beste winkels om online fietszitjes te kopen

Als je je kind op de fiets meeneemt wil je daar natuurlijk wel een goed fietszitje voor gebruiken. Gelukkig zijn er topmerken als CMG Yepp, Bobike en Polisport.


Maar het aanbod en de prijzen verschilt nogal per winkel. Waar kun je het beste deze fietszitjes (voorzitjes of achterzitjes) kopen? Hier kun je het lezen.

Het online kopen van kinderzitjes is hoe dan ook aan te raden omdat de prijzen op internet vaak lager liggen. Online is immers veel transparantie en concurrentie. Winkeliers zijn dus gedwongen hun prijzen laag te houden. Bovendien is er online heel veel keuze uit kinderzitjes. Toch is niet lang iedere online winkel met fietszitjes even interessant, daarom is het verstandig om gebruik te maken van het overzicht van beste winkels om fietszitjes te kopen dat de consumentensite Beste Kopen heeft opgesteld.


Bobike is het meest populaire merk op het gebied van kinderzitjes. Deze fietszitjes voldoen aan de strengste Europese normen en zijn dus erg veilig. Bovendien zitten Bobike fietszitjes voor kinderen erg comfortabel en zien ze er goed uit.

Ook GMG maakt heel goede kinderzitjes die onder de namen GMG Yepp en GMG Tipp verkocht worden.

Foto's: GMG Yepp
Zie ook: Tips fietszitjes
-->