Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Qwic fietsen. Elektrische fietsen

Qwic fietsen. Elektrische fietsen

Qwic is een Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen en elektrische scooters. Hun collectie bestaat vooral uit elektrische stadsfietsen en toerfietsen, maar Qwic maakt ook elektrische vouwfietsen.De Qwic Trend, Urban, Easy en City zijn, samen met de Qwic Smart vouwfiets, de meest populaire modellen van deze jonge Nederlandse fietsfabrikant die helemaal gespecialiseerd is in elektrische tweewielers.

En met veel succes, want de Qwic Trend elektrische fiets is door Plus Magazine zelfs uitgeroepen tot de beste elektrische fiets onder de 2.000 euro. Hiermee lied Qwic concurrenten als Batavus en Trek achter zich. Vooral de comfortabele rij-eigenschappen werden door het test-team geprezen.

Qwic fietsen online

Qwic fietsen zijn onder andere online te koop. Kijk hier voor de aanbiedingen van Qwic fietsen.

Geen budgetmerk, maar goede kwaliteit

Qwic elektrische fietsen zijn relatief goedkoop maar toch is Qwic geen budgetmerk. Daarvoor besteedt deze Nederlandse fabrikant te veel aandacht aan de kwaliteit van de elektrische fietsen. Ook is Qwic een innovatief merk. Ze ontwikkelden onder andere het Silent Drive systeem voor extra rustig rijden.

Qwic biedt verbazend veel keuze. Niet alleen qua modellen, maar ook voor wat betreft de capaciteit van de accu. Qwic elektrische fietsen worden geleverd met een 216 Wh, 360 Wh of 432 Wh elektrische accu. Deze capaciteiten staan voor respectievelijk 60, 100 of 120 km bereik.
-->