Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Oyama vouwfietsen

Oyama vouwfietsen

Oyama is een Taiwanese fabrikant van goede vouwfietsen. Oyama vouwfietsen zijn ideaal om mee te nemen, licht, draagbaar, en makkelijk op te vouwen en mee te nemen.


Oyama vouwfietsen zijn minder bekend dan die van concurrent Dahon, maar ook een stuk goedkoper en met de kwaliteit is niets mis.

We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Oyama vouwfietsen in Nederland. Kijk bij Beste Vouwfiets Kopen voor andere goede betaalbare vouwfietsen.

In AziĆ« is Oyama al 40 jaar actief als producent van goede vouwfietsen, en de Oyama vouwfietsen zijnnu ook in Europa te koop. Het gaat daarbij om vier lijnen (Urban 66, Sports, Pure en Classics)  met meerdere modellen. Deze zijn vernoemd naar metrostations in Londen en New York. In deze steden gebruiken metroreizigers vaak vouwfietsen om zich verder te verplaatsen.

De namen van de huidige modellen zijn Metropolitan , SixtySix, Eastvillage, Midtown, Lexington, Rockaway, Crosstown, Greenville, Manhattan, St. James  en Bloomsbury.

Oyama vouwfietsen rijden verbazend comfortabel. Het verschil met een normale stadsfiets is veel kleiner dan met de vouwfietsen van kwalitatief mindere merken.

-->