Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Madelief 26 inch omafiets voor meisjes

Gazelle Madelief 26 inch omafiets voor meisjes

Ook meisjes van een jaar of 10 a 12 willen graag op een omafiets rijden. Dat kan met de 26 inch versie van de Gazelle Madelief.


Deze 26 inch omafiets van Gazelle is bedoeld voor meisjes van 10 a 12 jaar oud. Het is een vrolijke kleurige kleine omafiets.


De Madelief is van de beroemde hoge Gazelle kwaliteit. Alles zit er op en er aan bij deze kleine omafiets. En hij is natuurlijk reuze veilig.

Kijk voor de actuele laagste prijs bij de aanbiedingen van Gazelle fietsen.

De Gazelle Madelief wordt helaas niet meer gemaakt. Kijk bij de 26 inch meisjesfietsen voor andere leuke omafietsen voor meisjes.

Zo is er een extra handrem dat remt op het voorwiel (naast de terugtraprem), de kettingkast is geheel gesloten en de jasbeschermers zorgen er voor dat er er geen ongeluk kan gebeuren doordat de jas tussen de spaken komt. Ook de verlichting is dik in orde en erg veilig. Deze verlichting gaat op batterijen als zou je dat niet verwachten als je de retro lampen ziet.

Verder is deze 26 inch omafiets erg compleet. Met een stevige bagagedrager voorzien van snelbinders en veel onderdelen van de beste kwaliteit. Het is immers een Gazelle!

Zie ook: Meer omafietsen
-->