Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Kreidler fietsen

Kreidler fietsen

Bij Kreidler zullen de meeste mensen niet aan fietsen denken. Het historische Duitse merk is vooral bekend om zijn brommers en motoren.


Maar onder de naam Kreidler worden tegenwoordig ook alle soorten fietsen verkocht. Kreidler fietsen zijn betaalbare fietsen van goede kwaliteit.

Kreidler fietsen goedkoop kopen

Kreidler elektrische fietsen koop je heel goedkoop bij de aanbiedingen refurbished Kreidler fietsen. Dit zijn gebruikte Kreidler e-bikes die weer zo goed als nieuw zijn gemaakt, met vervangen onderdelen waar nodig. Er wordt een jaar garantie op deze Kreidler fietsen gegeven. De korting die je op de normale prijs krijgt is bijzonder hoog.

Momenteel hebben wij in Nederland verder geen aanbevolen winkels voor Kreidler fietsen.
Kijk hier voor alternatieven


Kreidler maakt mountainbikes, hybride fietsen, stadsfietsen en elektrische fietsen. Daarnaast is Kreidler ook fabrikant van motoren, bromfietsen, scooters en karts. De collectie van Kreidler fietsen is heel groot. Kreidler maakt tientallen verschillende fietsen. 

Hieronder bevinden zich ook echt Hollandse modellen zoals omafietsen. Deze hebben Nederlandse namen als de Kreidler Amsterdam en de Kreidler Bloemendaal. 

Ook veel van de stadsfietsen hebben Hollandse namen, bijvoorbeeld de Kreidler Zaandam, de Kreidler Haarlem en de Kreidler Spaarndam.


Omdat Kreidler een Duits merk is maken ze veel hybride fietsen. Lichte fietsen met veel versnellingen die geschikt zijn voor een heuvelachtig terrein. Ook vind je tientallen verschillende Kreidler mountainbikes in de collectie van dit Duitse fietsmerk.
-->