Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Goedkope fietsen: Excel fietsen

Goedkope fietsen: Excel fietsen

Excel is een weinig bekend merk fietsen dat goedkope fietsen levert voor heren, dames, jongens en meisjes.Excel maakt vele modellen fietsen. Van omafietsen en stadsfietsen, tot kinderfietsen.

Goedkope fietsen

Excel fietsen zijn mooie complete fietsen die heel goedkoop worden aangeboden. Ideale fietsen voor wie een degelijke maar goedkope fiets zoekt. Bijvoorbeeld voor het woon-werkverkeer of als fiets om af en toe een boodschap op te doen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Excel fietsen

Stadsfietsen en kinderfietsen

Een populaire Excel fiets is de Excel Central Park. Dit is een dames of herenfiets met een oversized frame met afgeplatte buizen. Excel heeft de fiets voorzien van 6 Shimano Tourney Revoshift versnellingen, dubbelwandige velgen, een verstelbare stuurpen. aluminium v-brakes en andere onderdelen van prima kwaliteit.

Ook populair zijn de Excel kinderfietsen. Deze zijn van goede kwaliteit maar toch heel betaalbaar. Heel gewild is de Excel Jewel. Dat is een meisjesfiets met alles er op en er aan. De Excel Jewel is er in verschillende maten voor verschillende leeftijden.

En zo maakt Excel nog meer goede betaalbare fietsen. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Excel fietsen voor meer informatie en prijzen.
-->