Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Goede middenklasse fietsen

Goede middenklasse fietsen

Je hebt A-merk fietsen, die vaak heel duur zijn, en je hebt heel goedkope fietsen waarbij je als koper veel moet inleveren op de kwaliteits en de levensduur van je nieuwe fiets. Daarnaast heb je bij fietsen echter ook veel middenklasse merken.


De fabrikanten van deze middenklasse fietsen leveren goede degelijke fietsen tegen een heel betaalbare prijs. Vergeleken met de prijzen van de A-merk fietsen kun je zelfs over goedkope fietsen spreken.

Qua prijs bespaar je heel veel geld door fietsen van deze merken te kopen, en op kwaliteit lever je niet veel in. Vele van deze middeklassen fietsen komen zelfs uit Nederland. Dat gaat bijvoorbeeld op voor de merken Montego en Pointer. Twee Nederlandse fietsmerken die goede degelijke fietsen voor weinig geld maken. Dit gaat ook op voor het Oostenrijkse Puch.

Zoek je het nog iets goedkoper dan is het eveneens Nederlandse fietsmerk Van Speijk een goede keuze. Dit zijn fietsen die qua prijs kunnen concurreren met de goedkope fietsen die je bij bouwmarkten en supermarkten kunt kopen, maar die qua kwaliteit een stuk hoger liggen. Van Speijk fietsen komen uit dezelfde fabriek als Union.

Zo kun je veel geld besparen op de aankoop van een nieuwe fiets zonder dat je al te veel op de kwaliteit hoeft in te leveren.

Foto: Pointer rijwielen

-->