Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BonGo fietsen: Elektrische vouwfietsen.

BonGo fietsen: Elektrische vouwfietsen.

Elektrische fietsen zijn bijzonder populair, maar soms best lastig mee te nemen. BonGo Innovations heeft de oplossing in de vorm van een elektrische vouwfiets.


De innovatieve fietsfabrikant heeft een hele serie elektrische vouwfietsen. Er zijn BonGo fietsen voor de stadsfietser, de sportieve fietser en voor mensen die het comfort van een extra lage instap willen. Allemaal elektrische vouwfietsen!

Alle BonGo fietsen zijn elektrische vouwfietsen voorzien van een uitneembare Lithium-ion accu die voldoende ondersteuning biedt voor een lange fietstocht zonder al te veel inspanning. Dit maakt BonGo fietsen ideaal voor vakantie en dagtrips. Je neemt ze makkelijk mee in de auto of in de trein, en je profiteert van het gemak van een elektrische fiets. Een fietstocht door het Limburgse heuvelland? Geen probleem met een BonGo elektrische vouwfiets.

Ook voor forenzen is zo'n elektrische vouwfiets ideaal.

Kijk hieronder voor aanbiedingen van vouwfietsen bij de beste online winkels in Nederland:BoGo elektrische vouwfietsen

Alle BonGo elektrische vouwfietsen zijn uitgerust met een rotatiesensor die de trapondersteuning inschakelt als je trapt (tenzij je hem uitschakelt natuurlijk). Het maakt daarbij niet uit hoe hard er getrapt wordt, de ondersteuning werkt altijd. Een simpele en robuuste techniek.


BonGo Innovations is zoals de naam al aangeeft een innovatief bedrijf. Absoluut geen doorsnee fietsfabrikant. BonGo werkt bij het ontwikkelen van de BonGo fietsen samen met de  Universiteit Twente. Dit gebeurt op maatschappelijk verantwoorde wijze. Naast elektrische vouwfietsen ontwikkelt en maakt BonGo ook scooters en fietszadels.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor alle prijzen en meer informatie over BoGo fietsen, betaalbare elektrische vouwfietsen.

Onderwerpen:
BonGo fietsen, BonGo elektrische vouwfiets, BonGo vouwfietsen.
-->