Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beick fietsen, hippe fietsen

Beick fietsen, hippe fietsen

Naast degelijke fietsmerken als Gazelle, Batavus en Sparta komen er steeds meer fietsmerken bij die zich helemaal richten op hippe fietsen. Voorbeelden van dit soort Nederlandse fietsmerken zijn Van Moof, De Fietsfabriek en Tulp. Ook Cortina, een al wat ouder merk, richt zich tegenwoordig op fietsen voor een jong en hip publiek.


Een ander fietsmerk dat hippe fietsen maakt is Beick. Beick maakt hippe citybikes zoals transportfietsen en koeriersfietsen met een uniek design dat naae eigen smaak is aan te passen.

HELAAS: Beick fietsen bestaan niet meer. Kijk bij de bovenstaande fietsmerken voor hippe alternatieven of bij de beste fietsen voor fietsen van hoge kwaliteit.

Hieronder de eerdere informatie over Beick fietsen.

Over Beick fietsen

Beick fietsen zijn verkrijgbaar met vele opvallende trendy prints. Zowel neutrale als knallende kleuren, zowel effen gekleurd als designs met veel verschillende kleuren. Het is maar wat je zelf wil!

Het zijn fietsen die er hip en trendy uitzien, maar ook van topkwaliteit zijn. Sommige onderdelen, zoals het frame, bagagedrager, voordragers, kettingkasten en spatborden) worden door Beick zelf ontworpen en gemaakt, wat een heel verschil is met veel andere fietsfabrikanten die alleen hun fietsen samenstellen uit onderdelen van toeleveranciers  Andere onderdelen, zoals het zadel, de versnellingsnaven en de banden worden van A-merk fabrikanten zoals Shimano, Selle Royal en Schwalbe betrokken. Dit leidt tot fietsen van absolute A-merk kwaliteit.

Hierdoor kan Beick ook A-merk garantie bieden. Op het frame van Beick fietsen wordt een garantie van 5 jaar gegeven. Op alle niet-slijtage onderdelen zit een garantie van 2 jaar. Valt een probleem onder de Beick-garantievoorwaarden dan komt een mobiele reparatieserviceservice de Beick fiets aan huis repareren.
-->