Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » De meest basic Gazelle Basic

De meest basic Gazelle Basic

Hip en retro tegelijk, de bekende Hollandse oma-fiets. Vele merken leveren de traditionele omafiets in een versie die aan de eisen van de moderne tijd voldoet.


Ook Gazelle heeft een echte omafiets in de collectie. Een echte omafiets, maar dan van de ongeëvenaarde Gazelle-kwaliteit. Een echte omafiets met een - voor Gazelle-begrippen - verbazend laag prijskaartje.

Op internet wordt namelijk gestund met de meest basic versie van de Gazelle Basic. Het betreft een model van vorig jaar, maar dat maakt natuurlijk niets uit. Een omafiets staat toch niet bekend om het allermodernste uiterlijk. Kijk voor de actuele laagste prijs bij de aanbiedingen van Gazelle stadsfietsen bij de beste online aanbieders.

De Gazelle Basic RT is de meest basic versie van deze al zo basic omafiets. Zoals het een echte omafiets betaamt heeft de Gazelle Basic RT geen versnellingen en alleen een terugtraprem. Maar deze Gazelle omafiets heeft wel een kettingkast met lakdoek van hoogwaardige kwaliteit, roestvrijstalen velgen, een Shimano remnaaf, jasbeschermers, een comfort zadel en een klapstandaard. De Gazelle omafiets mag dan wel basic en retro ogen, onder dat uiterlijk heeft het de Gazelle Basic RT de techniek, betrouwbaarheid en kwaliteit van een moderne Gazelle fiets.
-->