Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cortina Performance Speed fietsen

Cortina Performance Speed fietsen

Met de Cortina Performance Speed fietsen levert het Nederlandse fietsenmerk Cortina een serie stoere stijlvolle fietsen af. Deze trendy vormgegeven fiets is er met 3, 7, 8 en zelfs 27 versnellingen!


De Cortina Performance Speed 27, het topmodel met 27 versnellingen, is een echte hybride. Een fiets die zowel voor dagelijks gebruik als voor lange sportieve fietstochten geschikt is.

Zoals alle Cortina fietsen zijn de fietsen uit de Performance Speed serie heel betaalbaar. Het zijn fietsen met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Wil je weten wat de laagste prijzen zijn voor deze Cortina fietsen? Kijk dan voor de Cortina Performance Speed 27 bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Niet alleen het aantal versnellingen verschilt bij de Cortina Performance Speed modellen, er zijn meer verschillen. Zo beschikt de 8-Speed over retro lederen handsvatten en een lederen zadel, de 7-Speed heeft opvallende 'gouden' pedalen en de 27-Speed heeft een lederen Selle Royal racezadel. Ook hebben de 7-Speed en de 8-Speed in tegenstelling tot de andere modellen rollerbrakes achter.

De overeenkomst tussen al de Cortina Performance Speed fietsen zijn het sportieve stijlvolle uiterlijk en de prima kwaliteit.
-->