Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste fiets van 2013: Batavus San Remo

Beste fiets van 2013: Batavus San Remo

Ieder jaar wordt tijdens de FietsVAK (de vakbeurs voor de fietsenbranche) de Fiets van het Jaar gekozen. In 2013 viel deze eer ten beurt aan de Batavus San Remo. Batavus mag deze fiets de beste fiets van 2013 noemen!

De keuze van de vakjury is niet verwonderlijk want de Batavus San Remo is een heel mooie sportieve stadsfiets die is afgemonteerd met onderdelen van topkwaliteit.

De beste fiets van 2013 beschikt over V-brakes, een lichtgewicht veersysteem, een verstelbare stuurpen, een Shimano Nexus 8 Premium versnellingsnaaf en een veiligheidsslot. Kortom een heel luxe en complete fiets die verbazend goedkoop is. De adviesprijs bedraagt 999 euro, maar via internet is de Batavus San Remo te koop voor nog geen 800 euro (aanbiedingen van Batavus fietsen). Voor dat geld koop je de beste fiets van 2013!

De Batavus San Remo is ook een echte alleskunner. Een fiets die je voor woon/werk verkeer en de boodschappen kunt gebruiken, maar ook voor lange recreatieve fietstochten. De beste fiets van 2013 is er zowel als herenfiets als damesfiets en verkrijgbaar in drie framematen. De kleur is niet te kiezen, de Batavus San Remo is er uitsluitend in de kleurencombinatie donkergrijs/wit.
-->