Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BeOne fietsen. Nederlandse sportfietsen.

BeOne fietsen. Nederlandse sportfietsen.

BeOne is een fietsenfabrikant die goede moutainbikes, cyclocrossfietsen, racefietsen en hybrides maakt. Ook heeft BeOne sinds kort ook sportieve elektrische fietsen in de collectie.


Het zijn echter vooral de racefietsen, hybrides en MTB fietsen van dit Nederlandse fietsenmerk die gretig aftrek vinden. BeOne is een Nederlands merk fietsen in opkomst.

Helaas: Door een faillisement van fabrikant Monotone zijn Beone fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor alternatieven.

Nederlandse sportfietsen

BeOne is een merk van de Nederlandse fietsenfabrikant Montone Cycling uit Beverwijk. Montone is ook de fabrikant van Montego fietsen. Onder beide merknamen verkoopt Montone kwalitatief goede fietsen die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Terwijl Montone Cycling zich met Montego richt op stadsfietsen en andere fietsen voor dagelijks gebruik zijn de BeOne fietsen racefietsen, mountainbikes, toerfietsen en andere sportfietsen.

De collectie BeOne fietsen wordt ieder jaar weer met veel zorg en passie samengesteld door een creatief en professioneel team. Ieder jaar komen er onder de naam van BeOne dan ook weer vernieuwende producten uit. BeOne wordt een steeds belangrijker fietsmerk op de Nederlandse markt.


BeOne hybride fietsen

Het aanbod aan BeOne fietsen is groot. Zowel op het gebied van racefietsen en MTB's is er een heel groot aanbod met vele verschillende modellen. Ook zijn er prachte BeOne hybride fietsen voor heren en dames. De Crossover serie bevat meerdere modellen voor dames en heren die er erg sportief uitzien, maar ook heel geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

BeOne racefietsen

De topfietsen van BeOne zijn gemaakt van vederlicht K7 alloy. Deze lichte race-frames kunnen zich neten met de beste carbon frames maar hebben de voordelen van een alloy frame zoals de betrouwbaarheid, de duurzaamheid en het comfort. Overigens maakt BeOne ook carbon fietsen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor goede BeOne fietsen tegen goedkope prijzen.
-->