Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego kinderfietsen

Montego kinderfietsen

Montego is een Nederlands fietsenmerk dat goede en voordelige fietsen levert. Het merk is niet zo bekend als bijvoorbeeld Gazelle, Sparta en Batavus maar dat betekent niet dat ze geen interessante fietsen maken.Montego maakt alle soorten fietsen, van gewone stadsfietsen en elektrische fietsen tot vouwfietsen, omafietsen, transportfietsen en moederfietsen. Hier kijken we echter naar de Montego kinderfietsen.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

Montego maakt kinderfietsen in verschillende maten en in verschikkende kleuren. Het zijn degelijke, sterke en veilige fietsen waarmee kinderen veilig naar school kunnen en veilig mee op straat kunnen spelen. Of je nu een fietsje met zijwieltjes zoekt of op zoek bent voor een schoolfiets voor een basisschoolleerling, Montego heeft de juiste fietsen in de collectie.

Stoere kinderfietsen

Montego maakt vele series kinderfietsen voor verschillende leeftijdsgroepen en natuurlijk voor jongens en voor meisjes. Voor kleine meisjes zijn er bijvoorbeeld de Montego Lovely Dots en Rosie, van respectievelijk 12 inch en 16 inch. De Montego Barrow Kidz is een geweldig stoer model die er zowel in een jongens uitvoering als in een meisjes uitvoering is. Het is een robuuste design transportfiets voor kinderen (20 inch). Montego kinderfietsen met karakter!


Meer Montego jongensfietsen

Stoere sterke Montego jongensfietsen zijn de Orange (16 inch) en de Rebel (20 inch). Voor grotere jongens zijn er de Montego Breaker (een opvallend sportief ogende transportfiets van 24 inch) en de Firebird (eveneens 24 inch). De Montego BMX Graffitti en BMX Voodoo zijn bijzonder coole 20 inch crossfietsen.


Montego meisjesfietsen

Voor meisjes biedt Montego naast de eerder genoemde 'kleine meisjesfietsen' de keuze uit een hele reeks "lieve" meisjesfietsen, zoals de Lili (20 inch transportfiets), de Punky Fish (20 inch), de Raspberry (24 inch transportfiets) en de Spirit (26 inch transportfiets). De kleuren roze, paars en wit domineren het kleurenpatroon van de Montego kinderfietsen voor meisjes.Alle fietsen zijn heel veilig voorzien van dubbele remmen (handrem en terugtraprem) en van goede kwaliteit. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor goedkope Montego kinderfietsen.
-->